Вековен судир

Сподели го ова:

Ова е една од најсериозните и назначајни книги кои постоеле на оваа земја, во неа писателот ги запишал позначајните историски настани со цел да ги предупреди овие последни генерации за она што го очекува овој свет, со цел да се спасат луѓето од злото и вечната пропаст.

„Кога Божјиот Дух ми укажа на последните настани на Божјото Слово и ми ги откри сцените на минатото и иднината, ми заповеда и другите да ги известам за она што ми е покажано – да напишам историја за борбата во минатите векови и особено така да ја прикажам за таа да ја расветли претстојната битка која се приближува.

    PDF            TXT   

Сподели го ова:

Слични објави