Ризница на Евангелието

Ризница на Евангелието

Дописната Библиска школа претставува курс кој се состои од 30 лекции, 30 бисери од Ризницата на Евангелието. Курсевите се бесплатни и можат да се преземат во PDF формат, без никаква обврска од ваша страна.Ако сакате да ги проверите одговорите тогаш ќе треба да нè контактирате на нашата e-mail адреса info@rdasd.mk, а одговорите ќе ви бидат…