Часлав Дичевски – Велика борба и последак

Сподели го ова:

Проповедник 3,15 “Она што било, тоа е и сега, и она што ќе биде, тоа веќе било, – зашто Бог го враќа она што изминало.”

 

Сподели го ова:

Слични објави