БИБЛИСКО КРШТЕВАЊЕ

Сподели го ова:

Чинот на крштевање секогаш предизвикува радост и верско освежување за членовите на нашата црковна заедница.

Даниела и Дејан своите млади животи му ги доверија на Исус во водите на реката Дунав, во еден природен амбиент.Свеченоста ја красеа пригодни песни, насмеани лица и солзи радосници од страна на присутните кои на тој начин ги подржаа во нивната животна одлука. Нека Господ ги благослови и чува.

{gallery}Krstenje{/gallery}

Сподели го ова:

Слични објави